Reformer- ja
Circuit-laitetunnit

Reformer on Pilates-harjoituslaitteista tunnetuin. Laitteessa on kiskoilla liukuva matto ja se toimii jousivastuksilla. Reformer-harjoittelu haastaa koko kehon hallintaa ja vahvistaa kaikkia kehon lihasryhmiä tasapainoisesti. Reformerilla treenataan erityisesti jalkojen ja käsivarsien yhteyttä vahvaan keskivartaloon. Harjoitustunneilla mobilisoidaan selkärankaa kaikissa liikesuunnissa sekä tehdään paljon lonkka- ja olkanivelien toimintaa tasapainottavia harjoituksia. Monissa laiteharjoituksissa lihakset aktivoituvat automaattisesti ketjuuntuen ja ylläpitävät nivelien turvallisia asentoja, siksi laite sopii erityisen hyvin myös kuntouttavaan harjoitteluun. Reformer-repertuaariin kuuluvat myös hyppylautaharjoitukset, jotka kohottavat sykettä, parantavat kestävyyskuntoa ja ylläpitävät luuston terveyttä.

Voit aloittaa Reformer-harjoittelun yksityistunneilla tai neljän tunnin peruskurssilla, joissa opit harjoittelun perusperiaatteet sekä Reformer-laitteen turvallisen käytön.

Peruskurssi

Kurssilla tutustutaan laitteen käyttöön sekä harjoitellaan rauhallisella tempolla valmistavia ja perustason Reformer-harjoituksia. Kurssin kesto on neljä tuntia ja se antaa valmiudet Perustason viikkotunneille.

Reformer-ryhmätunnit, kesto 60 min

Viikkotunneilla treenataan monipuolisesti perus- ja keskitason Reformer-harjoituksia. Jokainen tunti sisältää lämmittelyn, jalkatyön ja soutuja eri suuntiin. Osallistumisen edellytyksenä on Reformer-peruskurssin käyminen tai yksityistunneilla käyminen. Ryhmien koko on max. 6 osallistujaa, mikä takaa yksilöllisen ohjauksen ja turvallisen ja tehokkaan harjoittelun. Tervetuloa!

Circuit-ryhmätunnit, kesto 60 min

Tunneilla harjoitellaan kaikilla Pilates-laitteilla (Reformer, Cadillac, Tuoli ja Tynnyrit). Ryhmän koko on max. 4 osallistujaa.

Sivumme käyttää evästeitä.